iklan churp-churp

heart beat

Friday, July 27, 2012

now on Twitter !!

hai alls..

lama dah aku buat akaun twitter ni sebenarnya..cuma..tiada sambutan..hakhak..sebab aku tak letak link dekat blog aku ni haa..kesalahan besar..jadi aku akan bubuh link tersebut malam ini jugaa !

@sampaicucuratap

tadaa..inilah twitter aku yang hampeh itu..kesian kan aku ada 6 follower je..jadi kepada sesiapa yang ade twitter tu boooooleh lah follow..aku akan follow balik punya !


oh my twitter
ini adalah tweet by adik aku..dahsyat sunggoh beliau perli aku kan..hampeh !

boleh lah follow twitter aku dekat sini ye @sampaicucuratap

ok bai


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

2 comments:

  1. sedang cari nie.. dah jumpa comfirm follow. jemput2 la follow ye :)

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...