iklan churp-churp

heart beat

Saturday, October 6, 2012

I AM BLOGGER t-shirt for SALE !

hai alls..

be one of us now

baju KHAS untuk blogger-blogger kat luar sana tu
disebabkan ramai yang berminat jadi sekarang saya nak open untuk online sale
siapa2 yang nak beli boleh PM di FB saya..PM HERE


HARGA : RM30 (lengan pendek) sehelai termasuk pos
RM33 (lengan panjang) sehelai termasuk pos
WARNA : hitam sahaja
SAIZ : XXS hingga XXXXL (semua saiz ada)
boleh beli secara terus dengan PM ke FB saya
atau
DAPATKAN SULAM NAMA PERCUMA !!
dengan cara

1. buat satu entri bertajuk " I AM BLOGGER t-shirt for SALE ! "
2. kemudian letakkan gambar di atas kemudian LINKkan ke blog sampaicucuratap
3. copy link entri dan letak di ruangan comment


disebabkan saya sangat baik hati jadi kepada TOP REFFERAL 
saya akan pulangkan semula duit anda dan
letak banner blog anda di sidebar hingga tahun 2013..deal ?

p/s : saiz baju normal..kalau badan macam saya pakai saiz xs-s

ok bai


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

24 comments:

  1. http://long-cham.blogspot.com/2012/10/dinner-pizza-hut-giant-bayan-baru.html

    ReplyDelete
  2. dia tulis kt depan je ke? ke kt mne tulisan tu berada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulisan dekat depan..sulam nama dekat lengan

      Delete
  3. WAH .. BJU TUK BLOGGER ? CAM TERTARIK JERK .. HEHE

    ReplyDelete
  4. DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA :D
    HAPPY BLOGGING !

    ReplyDelete
  5. ye la, macam nikon punya, tapi ok gak~ haha, ade yang lengan panjang tak?

    http://miro-oh-yeah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Kalau buat entry tu, semua yg buat entry akan dapat sulam percuma atau top referral je yg dapat...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. nak yg sulam name.. mcm best je ade tshirt name sndiri

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. or sis boleh PM dkat Dm saya. saya xde fb tapi saya ada twitter. follow erk? sy nk tshirt tu..ni entry sy dh buat..http://azieazieazie95.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html..follow my twitter @azieazieaziee

    ReplyDelete
  11. http://sueperbs.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  12. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  13. harga tu termasuk harga untuk pos ke Sarawak ke? Berminat nak beli satu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni boleh lagi..lepas ni dah kena extra charge utk sabah and serawak

      Delete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...