iklan churp-churp

heart beat

Monday, October 22, 2012

dapat hadiah daripada NESTLE..yeay !

hai alls..

good morning semua..hehe..pagi ni seronok seronok seronok ! nak tau sebab apa ? sebab tadi pagi2 orang Nestle call..die cakap boleh x bagi address..aikk..kejadah hapaa nak address aku pulak orang Nestle ni? lepastu baru aku teringat haritu aku ada masuk pertandingan Nestle..

" Nestle 100 Years - Incredible Story"

aku pun hantar lah cerita Nestle moment aku..tapi tak sangka story aku tu menang..yeay !! 

THE BEST STORY WRITTEN on SEPTEMBER

Alhamdulillah..rezeki Allah nak bagi dalam macam-macam cara..seronok sangat ni

The Best Story Written

walaupun x jadi Winner Of The Month tapi alhamdulillah still terpilih..setiap bulan Nestle akan pilih 2 pemenang untuk setiap kategori..ada categori Best Video, Best Story Written, Best Moment Captured dengan Best Tweet..jadi kepada sesiapa yang belum join jom lah join..mana tau ade rezeki untuk menang kan..sebab hadiah memang lumayan ! Siapa nak bagi RM700 untuk satu short stories..kann..atau RM500 untuk sekeping gambar..jom tengok apa hadiah2 yang Nestle sediakan..


RM700 ! yeay !

jadi kepada sesiapa nak join boleh join dekat sini tau..tau..NESTLE..kalau menang boleh belanja aku Tutti Frutti..yaww

ok bai



awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

18 comments:

  1. wahhhh! bestnyaaaaa!! tahniah2!

    ReplyDelete
  2. Entri yang sangat menarik! Jom join segmen tisya nak ?? http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html

    Awak cuma follow, lukis, warna, & tulis sahaja.

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    pas nie berusaha lg yer

    cayokkkkk..cayok...
    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmenjom-usha.html

    ReplyDelete
  4. wahhh..
    akak tahniah..
    hebad ar..
    nak bca gak story yg akak tulis..
    nanti post kat comment box sya >> http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Tahniah. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete
  7. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  9. wah..tahniah..ain tiap bulan join...tapi tak pernah menang pun..wuwu

    ReplyDelete
  10. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  11. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  12. salam kenal dan follow
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...