iklan churp-churp

heart beat

Friday, October 19, 2012

bukan senang nak senang

hai alls..

lamenye aku x update..kan..mesti korang rindu aku kan..x rindu ? ok fine..sorrylah aku sibuk uruskan convo hari tu..kepada mereka2 yang convo tahun ni CONGRATULATION lah ye daripada aku..yang belum convo tu buat2lah bersabau..penantian itu memang satu penyiksaan..lagi2 bila kawan2 kau semua dah convo..dan ada pulak kawan2 cakap " padan muka kena buat assignment ! " hakhak..manisnya bergelar graduan waktu tu..

seorang bersayap biru

aku dah rasa dah semua tu..sebab..sepatutnya aku convo tahun lepasss..tahun lepas 2011..tapi baru tahun ni aku dapat convo..nak dijadikan cerita..batch aku ialah final batch untuk cos ni..dah kitorang tak ada junior..jadi..aku convo sorang2..SORANG2 okeyy ! kau ingat hapaaa..dah lah masa sesi aku tu aku lah yang paling aneh..sebab warna sayap aku je lain..orang lain semua berduyun2 warna sayap sama..aku rasa macam the ugly duckling..



tapi gua bukan jenis sentimental ni brader..gua selamba..masa gua nak naik stage untuk ambik scroll..brader yang jaga dekat tepi stage tu siap suruh gua peace depan camera..sempoiii bak ang..tapi gua macam TERover sikit sampai buat yesss depan cameraman..tapi pada pandangan gua depa pun paham pasai gua sorang je kann..depa x berkira sangat..hakhak



mak gua siap message gua sebelum naik pentas..die tulis " suruh MC announce kuat-kuat sikit nama tu " hamboiiih perli ke hapaa tu ! bukan gua yg merancang untuk convo sorang2..tapi gua rasa itu takdir..sekurang-kurangnya berjaya jugak gua convo kann..kalau lu orang nak tau..gua haram tak ada satu gambar pun convo dengan kawan2 course mate..lantakkk !

Lagend Budak Setan sangat 
aku convo sorang2 pun bukan pasal aku bodoh ka fail paper ka..pasal tak cukup credit hour..inilah jadinye kalau hidup tak bercampur masyarakat..budak2 course gua ambik subjek elektif Tamadun Islam gua sorang2 selambe katak ambik elektif Program Pengembaraan : Asas Rekreasi Luar..bukankan subjek elektif gua itu lebih menarik lebih2 lagi untuk pendaki gunung berhati kering macam gua ni..sekurang-kurangnya gua dapat A..hakhak..kau hadee ?

revenge of the fallen 
paling gua tak tahan..masa gua tengah beratur nak naik pentas tu kan..pegawai yang menjaga turutan nama ni boleh tegur gua " ini je yang tinggal ke ini je yang lulus " amboihh tajam menusuk jantung..siap betulkan jubah gua sayap gua topi gua..semualah die betulkan..gua rasa kalau die bawak make up confirm die make up kan gua sekali..ok itu overr tauu..

alooo..so sweet ~
gua kan sepatutnye convo last year..maka dari last year gua dah pesan dengan kawan2 gua suruh datang time gua convo bawak bunga..tengok2 tahun ni baru convo..nasib baiklah kawan2 gua ni ingat lagi pesanan gua..mak gua pun bagi bunga..terharu gila babeng..pasal dulu masa bapak gua convo mak gua tak ada bagi bunga pon..hakhak..

p/s : THANK YOU family yang bagi bunga..Qill bagi bunga bapak besar ! Mai bagi hadiah comel macam dia..Fesh bagi aku patung putih tu..hari2 aku tido dengan Mexico kau ni beb ! dan Encik F bagi bunga tempah sendiri..tq so much..i love u allllllll ! *dah macam ucapan anugerah berita harian..kemainn

ok bai


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

5 comments:

  1. Pengalaman nie indah gila. Haha. Best jugak konvo sorang2 pelik pun ada. Btw tahniah :D

    ReplyDelete
  2. tahniah,hehe teringat zmn konvo ^__^

    ReplyDelete
  3. tahniah :)btw, singgah sini.

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...