iklan churp-churp

heart beat

Saturday, June 30, 2012

GOOD NEWS sampaicucuratap nak jadi sponsor !!!

hai alls..
hari ni sy sangat bermurah hati..siapa nak buat Giveaway ke Segmen ke..ape2 aje lah contest dekat blog kan..SAMPAI CUCUR ATAP dengan bermurah hatinyaaaaa nak jadi salah satu sponsor..terbuka hanya kepada 5 contest shj setakat ni..kalau ade yg berminat boleh bukak lagi..hadiahnya adelah sebalang 

CHOC CHIP COOKIES !!
 (dijamin sedap !)


jadi..kepada siapa2 yg rasa nak buat Giveaway dan nak cari sponsor..bolehlah tinggalkan link Giveaway dekat sini..nanti kita contact2 ye..Giveaway yg menarik akan dipilih..

syarat2 macam biasa..
1. linkkan Giveaway tersebut ke BLOG sampaicucuratap untuk di FOLLOW dan ke FANPAGE sampaicucuratap untuk di LIKE
2. letakkan BANNER blog sampai cucur atap dekat sidebar sepanjang Giveaway berlangsung
3. itu aje

~from SCA with love~

awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

12 comments:

  1. Replies
    1. haha lapar ye..buat lah GA..boleh sponsor..hehe

      Delete
  2. wah! cedaptuh! fav!huhu....... ta tahan tengok...
    dah le lapo nih...dari pg ta mkn lg..
    jum singgah, ade header free cahayayuni na bg, mudah je....join segmen sesimple nih, TERJAH!
    http://cahayayuni.blogspot.com/2012/06/segmen-i-pick-u.html

    ReplyDelete
  3. ayu datang sini lagi..hihi..
    ada org tga cari sposor tuk GA..na join tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ayu..siape ea?bolej je..lgpun tgh buat cookies ni..hehe

      Delete
    2. yup! btol3..heheh...
      ni link dia, inbox lah dia...ok..
      ayu pn da join..
      www.facebook.com/annawafiey

      Delete
  4. Awk2 , yana nak buat segmen , utk TOP-REFERRAL akan dapat balang cookies ney boleh tak ? Seperti biasa , peserta wajib buat syarat yg awk nak tuu? Boleh takk ? Gtau Yana di chatbox blog yana eh ??:) TQ:D

    ReplyDelete
  5. Nak nak ! Heee , alaa , GA saya tak start lagi . 11 August baru start . Boleh terjah blog saya jika berkenan nak sponsor . Teringin nak awak sopnsor ! http://nobodyperfect-iera.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. erk.
    sy xpaksa peserta tuk like & follow..tpi sy akan berikan backlink & sy juga beri peluang sponsor untuk menulis entry jmptn kt blog sy.

    klu berminat emailkan ke ecasha.89@gmail.com

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...