iklan churp-churp

heart beat

Thursday, June 28, 2012

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran"

oww yeah..giveaway ni mcm best je..sbb tu sy join..hehe


nama blog ni pun dah seram kan..haha..kalau siapa2 nak join boleh pegi dekat BUASIR OTAK ni ok

disebabkan adik2 aku kat rumah tu suke sangat lahh tgk cite katun dekat astro tu kan..aku pun dah terpengaruh sekali..haha..padahal mmg aku suke tgk katun pun..tp xdelah aku nak layan tom n jerry tu bribu2 kali..favret aku ni ni si budak 4 segi kuning yg badan blobang2 ni haa


sebab ape aku suka sepan BOB seluar kotok ni ??
sbb die gelak mcm haram jadah..kalau die ni betul2 wujud aku mesti ambik die keje dgn aku sbb die xpenah mintak gaji selame2 die keje dekat krusty krab tu..aku rase die mmg pandai buat crabby patty..kalau aku boleh duduk dalam air..aku nak duduk dekat bikini bottom n buat rumah sebelah rumah pineapple di tu..tp aku nak buat rumah watermelon pulak..dan boleh dengar squidword tentackel main trumpet dan tengok patrik yg dungu tu..itu sahaja cerita saya..sekian terima kasih

awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

6 comments:

  1. DAH FOLLOW...

    SILA DATANG KE

    http://mynaepul.blogspot.com tq :P

    ReplyDelete
  2. Datang dari Contest Gila, selesai buat ini cuba2lah buat INI pula

    ReplyDelete
  3. span petak kuning!!! sy suka ipin ipin...

    http://buasirotak.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html?showComment=1341546364922#c1319209117422225507

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...