iklan churp-churp

heart beat

Saturday, June 30, 2012

PANAS ! PANAS ! PANAS !

panas hati..panas hati..panas hati..ini satu hal ni..dr semalam aku dah panas hati dah ni..panas hati..faham?? tolonglah kalau ada air rasa nak simbah2 je dekat hati ni biar x panas..

sakit hati !! kalau panadol boleh hilangkan sakit hati..dah 2 papan dah telan bagi hilang sakit hati..

please lah..hati ni macam besi tau x..kalau lama sangat panas..lama2 boleh cair..lepastu lebur..lepastu xjadi bentuk hati dah lah..jadilah bentuk monyet ke tikus ke..

hati ni kalau lama sangat panas..lama2 boleh meletup..kalau dah meletup macam gunung berapi tu..kelua segala isi hati..hati boleh terus jadi kosong kosong kosong..

oh janganlah panas lagi hati oii..nanti kalau panas sangat..masuk dalam air..air pun boleh mendidih..kalau dah mendidih..kena pada kulit boleh melecur..

sabarlah wahai hati..hati yang panas..kalau hati tidak sabar..nanti hati mati..bila hati mati..dengan badan2 turut mati..terus tiada hati..

tapi hati menjadi semakin panas..memanas..terus panas dan terbakar..panas hingga otak..otak turut dibakar..hilang otak tidak boleh berfikir lagi..

kalau jerit dalam hati boleh dengar sampai keluar..sudah tentu jeritan hati yang sedang panas ini seakan-akan halilintar..kilat turut sabung menyabung..memberi petanda hati sedang menjerit..

amendelah aku merepek ni..saja nak tulis entri walaupun xde idea..haha !


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

No comments:

Post a Comment

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...