iklan churp-churp

heart beat

Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

hai alls..



hari ni aku join segmen by LYSSA FAIZUREEN



untuk join segmen ni kena jawab beberapa soalan..so lets check this out ~


--------------------------------------------------------------
Lyssa : KENAPA KORANG BERBLOG ?

SCA : aku berblog sebab aku nak orang seronok baca blog aku macam aku jugak..aku penah tulis entri tu dekat SINI
--------------------------------------------------------------
Lyssa : MACAM MANA KORANG BOLEH TERJEBAK DALAM DUNIA BLOGGING ?

SCA : masa tu aku tengah down..aku search dekat internet cerita kelakar-kelakar untuk happykan diri..aku terbaca satu blog ni..start pada tu lah aku menjebakkan diri dengan dunia blogging
--------------------------------------------------------------
Lyssa : APA YANG <ENARIKNYA TENTANG BLOG KORANG TU ?

SCA : blog aku ni semua ada..daripada cerita suri rumah masak memasak..cerita hari-hari..cerita binatang..cerita aktiviti..cerita cinta..semua ada..lagipun aku share dari hati..buka tulis membabi buta
--------------------------------------------------------------
Lyssa : SIAPA SUMBER INSPIRASI KORANG DALAM DUNIA BLOGGING?

SCA : sumber inspirasi tu banyak..tapi paling aku ADORE ialah ZACKZUKHAIRI..oh jattuh cinta dengan blog die..boleh baca entri yang aku tulis SPECIAL DEDICATED TO ZACKZUKHAIRI..
lepastu FATIN LIYANA sebab die kawan kepada kawan aku which is die totally tak kenal aku pun..haha..
HANIS ZALIKHA sebab die cantek and entri die sempoi gila !
of cos LYSSASECRET sebab aku banyak belajar pasal blog dekat tutorial die..
--------------------------------------------------------------

ok bai


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

46 comments:

  1. Alhamdulillah . Dapat Sambutan Meriah . Nak Header Free ? Hari Ni Last . Jom Join Segmen Paling Baru . Komen Anda Akan Dipublish Selepas Segmen Tamat . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/segmen-pantas-saya-nak-header-macam-cik.html

    ReplyDelete
  2. oh mse mle2 berblogging sbb nk cari cerita kelakar2.hehe okay2

    Jom singgah sini pula :
    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama :)

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan - dari segmen yang sama.
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. SELAMAT BERSEGMEN YUNK ..

    SINGGAH DARI SEGMEN YG SAME .. WINK3 ^_^

    * NK FOLLOW TP LINE K.O LOADING XABES .. T JENGUK2 ESOK KEWH .. BRU KITE FOLLOW .. WINK3 ..

    ReplyDelete
  7. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. hai.. hppy bw :)
    dari sgmn yg sama

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan balas kunjungan ! :D follow kay ? dah follow awk ! :D
    http://miszevyceritacit0t.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.351
    Salam perkenalan...
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. thanx follow me...datang membalas kunjungan dari segmen lyssa.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Salam :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama (:
    salam perkenalan (:
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. salam...dari segmen yang sama..dan follow juga..tq
    http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. miss z singgah sini :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. salam..saya datang sini membalas kunjungan anda,tq
    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. salam.. dari segmen yang sama..

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. I've followed you and view this segment. I love your post btw. And you have such a beautiful blog ^^

    http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama.

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. Datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  21. Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
    Hepi blogging .


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. hai..belalang dtg membalas kunjungan..:)

    ReplyDelete
  23. #360 http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    bls kunjugan anda ;D done follow you ~

    ReplyDelete
  24. Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. dtg dari segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  27. singgah dari segmen yg sma !

    salam kenal eh ~ huuuueee..^____^

    follow ur blog..winkwink

    ReplyDelete
  28. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  29. dtg terjah balas dari segmen yg same. time kasih sbb sudi menerjah. len kali terjah lagi ye. follow sini. 375. ;)

    ReplyDelete
  30. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  31. assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and i dah follow sekali

    http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. singgah sini balek dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
    thnks singgah diblog sy . :)

    ReplyDelete
  34. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  35. Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

    nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  36. saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  37. hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  38. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  39. singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  40. hepi blogging :)

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  41. Sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/kpop-lovers-giveaway-by-amira-jannah.html

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...