iklan churp-churp

heart beat

Tuesday, July 3, 2012

cerita hantu seluar senam


hai alls..
hr ni x check blog lg..hehe..sbb hr ni sebok isi borang kerja kosong..almaklumlah..fresh grad..masing2 nak cr kerja..ok..aku bukan nak cerita pasal cari kerja ni..nak cerita pasal satu misteri yg menyelubungi aku dan keluarga..

aku dah duduk kat kampong ni lebih kurang 12 tahun..dekat rumah aku ni ade satu kejadian pelik..yg sgt2 pelik..aku dah perasan kejadian ni sejak aku form 3..haa..lame x lame lah kan..perkara peliknye ialah..kecurian seluar track..pelik kan..asal sidai seluar track kat luar je mesti ilang..tp seluar track yg ade zip cekak dekat pergelangan kaki tu je..favret brand diorg haruslah cheetah ke forest ke..yg style seluar plastik yg bising tu..pelik betul..aku sidai Levis 3 4 ratus xpenah pulak ilang..tp kalau ilang mmg aku mengamuk kott..Levis kott ! tp misteri seluar track hilang ni mmg menghantui aku dan family selama bertahun2..

kalau macam ni die x ambik
kalau style mcm ni mmg favret die lahh
paling aneh sekali..aku dgn adik aku lg 2 org baru je beli seluar..ktorg punye bilik dekat belakang..petang tu ktorg satu family nak keluar g banda..so tukar2 pakaian..seluar track tu sidai kat katil..ade yg lambak atas lantai je..hehe..tingkap x tutup..tp ade permanent gril..bile ktorg balik..seluar yg atas lantai dah ade atas katil..seluar atas katil dah lesap..pelik kan..x kan ade hantu kott !

jadi..ktorg pun buntu..nak report polis pun xtau nak ckp ape..aku rs lah kan..kalau aku kira2 balik adalah dekat 100 ++ helai kot..

atlast ktorg pun dpt selesaikan misteri hantu seluar track ni..rupe2nye jiran aku tu yg merembat..haram jadah ! sbb penah kantoi dgn adik aku..lepastu die siap jual kat sekolah lg seluar track tu..kalau aku dapat lah mamat kaki rembat tu..mmg rembat2 keting die..aku rebus seluar2 tu semua lepastu aku mandikan die..biar setan2 seluar track tu lari..sakit pulak hati kitee !

sekarang ni kalau nak sidai seluar track mesti sidai dalam rumah..sbb kalau terrrrrsidai luar rumah ke..wajib..wajib..hilang..

kalau korang ade cerita misteri2 pelik2 aneh2 mcm aku ni..bolehlah story dekat comment tu..kot2 lah same dgn aku ke kan..hehe

tq kerana membaca..ok bai






awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

6 comments:

  1. Punyalah suspen nak memebacanyer. haha
    First tem dngr cite cmni. haha. klakar :)

    ReplyDelete
  2. haha...jiran oh jiran :) kiki

    follow u here!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..tq sudi bc n follow..i'll follow u back..

      Delete
  3. ngahahaa !!
    suspenz ajew..anyway.,,interesting..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tq sudi baca..nnt rajin2 lah dtg sini ye..

      Delete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...