iklan churp-churp

heart beat

Saturday, July 7, 2012

kitten yang manja


hai alls..
tadi penat2 balik berjalan sampai rumah je 2 kitten tu dah mengejar..nak susu lah tu..mengada betul nak main2 dekat kaki..nyaris terpijak sbb kecik sangat..lepastu masing2 panjat atas badan..gosok yg sekor ni yg sekor sebok nak jugak..lepastu tolak2 sbb die pun nak gosok jugak..ahh sudah..rase mcm duk menjaga anak kembar pulak..

ini ada gambar yg sempat aku snap masa budak kecik yg masih belum ada nama ni tido atas aku..sooo cute..

diorang dah ada neckles masing2..comel kan die tido berdua

x tau lah apa pesen bdk kecik ni tido..sambil terlentang pun boleh tido

abaikan mutu gambar yg kurang memuaskan disebabkan menggunakan hp murah aku tu

so janganlah jeles dgn my 2 little kitten yg masih belum bernama ni..haha..tolong bg cadangan nama yg kiut2 boleh x..TQ =))

ok bai




awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

2 comments:

  1. Replies
    1. hehe..dah panggil tp die x layan..kene cuba nama lain tu..hehe

      Delete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...