iklan churp-churp

heart beat

Thursday, September 27, 2012

seminit sebelum tidur 2

hai alls..

ini malam cerita sudah lain..semalam Tayler Lautner..haihh..xmasuk pulak dalam mimpi aku mamat hott tu..kalau masuk aku wajib ambik kesempatan punya..hakhak..ambik gamba buat kenangan ke kann..ok..lupakan si hott tu..cerita seminit sebelum tidur aku hari ni lagi gaampang..aku pun tak sure kenapa perangai aku semakin tak tentu pasal semenjak dua menjak ni..dah buang tebiat dah kott..

tadi petang aku macam biasa pengekor setia mak aku pegi shopping barang2 dapur..beli bawang lada sayur ayam gula kicap segala bagai lahh..yang syiokk shopping dengan mak aku ni..die pakai ambik ikut sedap die jee..aku pun pakai ikut sedap aku jugak lah letak coklat lah air lah bagai2..hakhak..

lepastu masa dah sudah shopping barang dapur..aku singgah kedai yang rupa die mcm Sinma..tapi versi Batu Pahat..hakhak..alah kedai jual accessories gadis2..teruja jugak lah pasal kedai tu murah..kalau tak murah jangan harap aku nak masuk..dasar kedekut !

aku jumpa satu barang ni..which is aku dah berhajat nak beli semalam..iaitu fake eye lash..haha..tercapai jugak hajat aku..kalau mati x jadi hantu lah boleh dikatakan..hakhak..disebabkan fake eye lash ni perkara baru dalam hidup aku..jadi aku telah menjadi batak sekejap..kejap pakai..kejap bukak..kang pakai balik..sampai nak tido ni pon batak lagi..kejadah hapaa kau tido pakai fake eye lash ! kau ingat kau rozita che wan belakon drama tv ke ?




ni yang aku malas kalau ade benda pelik2 ni..mulalah nak jadi batak..esok ntah ape bende pulak lah perangai pelik aku ni..dah lah..aku nak tido..kalau aku melayan fake eye lash ni mmg sampai pagi belum tentu settle..

ok bai


awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

5 comments:

  1. haha.. sampai susah nak tidur eh? aida langsung tak reti pakai benda alah nie. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu xreti pakai jugak..tapi youtube kan ade..haha

      Delete
  2. kemain mekap seblom tido kan. hati hati sikit, ada yg memerhati. haha

    ReplyDelete
  3. pelentik bulu mata ke? yang gunting tu ek.. hana takut nak pakai..

    ReplyDelete
  4. Tak reti la nak pakai fake eyelashes nie. Takut termasuk mata. haha

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...