iklan churp-churp

heart beat

Friday, September 21, 2012

segmen : JOM tingkatkan followers sampai lebam

hai alls..

klik banner comel ni kalau nak join segmen ni




malam ni terasa nak join segmen..sebab banner die comel..hakhak
aku join sebab aku NAK TINGKATKAN FOLLOWERS !
semangat yg berkobar2 gitu ~

followers aku sekarang baru 195

so ramai2lah join supaya kita meningkatkan followers bersama2

ok bai



awak kan baik..comment lah ye..like pun boleh..share lagi bagus

37 comments:

  1. Okey done awak ! :) . Jemput blogwalking di blog peserta peserta lain yaw untuk tingkatkan follower :)

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  3. done :).... same segmen dear...

    http://boutiquediyana.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. I'm done following you!
    follow me back ┐('⌣'┐)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Done follow you. Dari segmen yang sama. Jangan lupa follow kita tau?

    Hye. Dari segmen yang sama. Jangan lupa follow kita tau awak? Done folllow you.

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. selesai follow..:).. datang dari segmen yang sama..:)

    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini (sya dh follow awk dr dulu)

    Jom follow saya jugak

    Terjah sini =]: Jom Tingkatkan follower Sampai Lebam

    Terjah sini jugak =]: Partner giveaway by Fiqah dan Ieyla

    ReplyDelete
  9. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini.. (n_n)

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  11. done follow u back..
    thanks sudi follow blog kita yg x seberapa tu ..=)
    nice belog..suka sngt2...weeee....=)

    ReplyDelete
  12. dah lebam dah ni.. =) follow u back! tq! =)

    ReplyDelete
  13. hi datang membalas kunjungan.. terima kasih

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

    jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  15. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama :)

    http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    mun dah follow awk , #241 :)

    jemput singgah blog mun ye .

    ReplyDelete
  17. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama. dah lama saya follow sini,jemput ke blog saya dan be my follower kalau sudi ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  19. Bertandang ke sini di malam hari`
    Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. hai..dari segmen sama..sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  22. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. Salam, singgah sini dan follow juga. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  24. tq follow sy .. dr segmen yg same
    done follow kamuu
    sory late follow .. hehe :)

    ReplyDelete
  25. dah follow sini dear...
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  27. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
  29. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. yuhuu !! datang sini. salam perkenalan ! =)

    boleh like fb fanpage FL Bloghouse utk update terkini or follow twitter ^^, tq !

    ReplyDelete
  31. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Hy,
    Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
    Saya followers awak yang ke- 331
    Follow saya kembali di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  35. hye
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete

dah baca comment tau..awak kan baik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...